Praktisk information

Lør. d. 10. november 2018 , kl. 21.
Kedelhuset, Papirfabrikken 72
(Entré: 275/300)

Sugaray Rayford (US)

Efterårets store bluesbrag i Silkeborg!

Sugaray Rayford (US)

Den amerikanske soul blues-sanger og sangskriver Sugaray Rayford er en stor mand. Med sine 198 centimeters højde rager han godt op i landskabet, og tilmed er han ret kraftig. På en scene bevæger han sig dog ubesværet omkring som en anden James Brown, og når han stamper i gulvet, giver det genlyd i et hvert koncertlokale. Han er en af de helt store nye vokaler i amerikansk blues/ soul musik!

Tilmed er Sugaray Rayford begavet med en kraftfuld stemme med masser af sjæl i, en god portion humoristisk sans og en befriende selvironi. Og så er han god for fin publikumskontakt og beundringsværdig opmærksomhed over for sit band. Orkesteret består af syv musikere, der alle virkelig kan deres kram.

Den 49-årige sanger der er på hjemmebane i L.A. i Californien, men født og opvokset i Texas, er hoppet ind på scenen og har på ganske få år opnået en position i toppen af amerikansk blues og soulmusik.

Sugaray Rayford kommer forbi Kedelhuset og Silkeborg for første gang og det gør han med hans syv-mands orkestret der bl.a. tæller blæsergruppen fra Amy Winehouses Band. Sugaray Rayford har i de sidste fire år været hovednavn på en række amerikanske og europæiske festivaler og deres show skulle efter sigende være yderst powerfyldte med The Big Man - Sugaray, med en eksplosiv energiudladning!

Ved siden af sit band er Sugaray også medlem af det til forskellige lejligheder sammensatte bluesband The Mannish Boys. Et band som tæller nogle af de største amerikanske bluesmusikere, og det er ikke mindst via dette 'kollektiv' han er gået hen og blevet et pænt stort navn i USA og Europa.

Sugaray Rayford har indtil videre tilvejebragt 4 stk. veloplagte albums.
Det seneste udspil udkom 1. september 2017 med titlen "The world that we live in!"
Sugaray Rayford er her i 2018 nomineret for 4 Blues Music Awards!

Soul Blues Album - The World That We Live In
Soul Blues Male Artist
Instrumentalist - Vocals
B.B. King Entertainer of the Year

Alle de her nomineringer viser med alt tydelighed at Sugaray Rayford hører til toppen af den amerikanske blues/soul musik. Et festfyrværkeri af blues og soul venter os når "The Big Man" og hans syv-mands orkestret står på scenen i Kedelhuset. Det bliver uden tvivl efterårets internationale musikalske højdepunkt i søernes by!

The Band:
Gino Matteo - guitar
Ralph Carter - bas
Lavell Jones - trommer
Leo Dombecki - keyboards
Allan Walker - saxofon
Gary Bivona - trompet

www.silkeborgbilletten.dk

kultur og fritid nyt:

Herning Som afslutning på en god og aktiv...


rødkærsbro Traditionen meget tro afholder...


FCM-koryfæ kommer til Kibæk Krydsfelt og holder...

koncert Kajsa Vala giver torsdag aften koncert...


Ingen plads til den ukrainske nationaldigter