Praktisk information

Lørdag den 9. november 2019
Rampelys, Bindslevs Plads 6
170 kr

Shanna Waterstown (USA)

Shanna Waterstown gav et brag af et koncert på hendes første optræden i Silkeborg og Danmark. B`Sharp var simpelthen nødt til at få hende igen til Rampelys. Shanna er født i Deep South, Florida i USA.

Her voksede hun op og sang i byens lille Baptist kirke. Datidens mest populære musik, som hun lyttede til på radioen var "Motown Soul", "Country" og "Evangelie". Hendes ungdom blev præget af mange forskellige stilarter af musik, der senere inspirerede Shanna til hendes første kompositioner i en alder af 11-12 år.
Hun startede en lokal gruppe med nogle naboer og eksperimenterede med forskellige kompositioner, der blev distribueret på kassettebånd . Hun har turneret i USA og Europa, herunder Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Italien, Spanien, Østrig, Polen, Letland osv, hvor hun har spillet på nogle af de største bluesfestivaler.
Shanna har haft det privilegium at åbne koncerter for James Brown, Buddy Guy, Maceo Parker, Matt Bianco, Louisiana Red og Mud Morganfield, for blot at nævne nogle få.
Efter at have brugt mange år på at skrive og komponere har Shanna fået mere fokus på sine egne kompositioner, som man kan lytte til på hendes allerførste Blues album "Inside My Blues" / "A Real Woman" i 2008, som alle er originale sange.
Efter succes med sit første album, har hun skrevet og komponeret sit andet Blues album, hvor man genfinder hendes specielle stil og tekster i hendes tidligere sange. Shanna er en passioneret, inspirerende og musikalsk sangerinde, med en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme.
Line UpShanna Waterstown - vocalJay Gogan - guitarWalter Cerasani - bassGianpaolo Feola - drums + saxofon og piano