Praktisk information

Torsdag den 16. januar 2020 , kl. 20.
Magistraten, Østergade 7F
60 kr

Impro Comedy på Teater Magistraten

Teater Magistraten lægger igen scene til impro comedy med aarhusianske "Blot til Lyst". Ligesom i "Rundt på gulvet" på tv kommer publikum med stikord, som skuespillerne på stedet skal bygge et improviseret optrin over.

Impro comedy er improviseret teater - det vil sige, at skuespillerne ikke aner, hvad de skal lave, før de står midt i det. Og så er det hyl!

Impro comedy kan være mange ting og kendes bl.a. fra "Rundt på gulvet" i tv: Publikum kommer med stikord, improspillerne spiller, og publikum får en sjov aften!

Hvis der bliver spurgt efter en ting, og en tilskuer råber: "Blandingsbatteri!", må spillerne gribe ordet og bruge det i scenen. Måske er det dit ord, der kommer med?
Så tag en ven, veninde, din mor, ekskæreste, nabo, brugsuddeler eller bare en fremmed, du ikke har mødt endnu, under armen, og kom og grin løs med Blot til Lyst!

Aarhusianske Blot til Lyst har tilsammen over 100 års erfaring i improviserede shows. De har improviseret sig gennem et utal af shows og festivaler i Danmark og udlandet og har på deres vej vækket alt fra underfundige smil og fnis til larmende latter.

Medvirkende: Mads Storgaard Jensen, Søren Valsgaard, Morten Svinth, Carrie Limburg og Mette Hedemann Olsen