Praktisk information

Onsdag den 4. august 2021 , kl. 19.30.
Gjern Bibliotek, Skovvejen 6
75 kr

Kirsten Voss, Anne Skærbæk & Sonja Honkama

Vi er stolte over at kunne præsentere disse tre unge talenter Kirsten Voss, mezzosopran, Anne Skærbæk, violin og Sonja Honkama, klaver. De to første kommer fra Silkeborg! Kun billetter i forsalg via: https://www.silkeborgclassic.dk/festival-2021.

Kirsten Voss er klassisk sanger og mezzosopran, bosat i Århus. Hendes første musikalske skridt blev trådte på Den Kreative Skole i Silkeborg, hvor hun modtog en bred musik-, danse- ogteaterundervisning. Herefter gik turen via MGK i Århus med klassisk sang som hovedfag, videre til Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2020.
www.kirstenvoss.dk

Anne Skærbæk er violinist og i gang med sidste år af kandidatstudiet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. På halvdelen af kandidatuddannelsen har hun studeret på Hogeschool voor de Kunsten i Utrecht, Holland. Anne Skærbæk assisterer i Odense Symfoniorkester samt Orkest van het Oosten and Het Gelders Orkest i Holland. Hun har desuden turnéret med Concerto Copenhagen og Wiener Kammerorkester.
www.anneskarbak.dk

Sonja Honkamaa er finsk pianist og akkompagnetør der er ved at færdiggøre sin kandidat hos Søren Rastogi på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har sin bachelor fra Tampere Universitet i Finland, og har spillet konkurrencer som Den Nordiske Klaverkonkurrence og Den Nationale Finske Klaverkonkurrence. Hun er desuden aktiv som koncertpianist, og kammermusiker ved en bred vifte af koncerter både i Danmark og Finland, samt modtager af Holger Arndts Mindefond 2020.
www.nordicpiano.com/sonja-honkamaa.html

lige nu

Cookie- og privatlivspolitik