Praktisk information

Lørdag den 12. juni 2021 , kl. 14 & 18.
Thorning Friluftsspil, Blichersvej 35
75-150 kr

Emil fra Lønneberg

Familieturen, som I sent glemmer. Inviter dine voksne børn og dine børnebørn til Emil fra Lønneberg i Thorning. Børnevenlig familiehygge, grønne omgivelser, glad musik, spænding og meget mere. Vælg en af de syv forestillinger 5. 13. juni 20201.

Så nu har ham Emil lavet en skarnsstreg igen" bemærker tjenestepigen Line, spillet af Lærke Insa Grue, Herning, lettere opgivende.

Det er første gang i Danmark, at stykket om Emil og alle beboerne på gården Katholt skal opføres udendørs.

Scenen under de store gamle egetræer er omdannet til et idyllisk smålandsk bondemiljø for 100 år siden.

Alt er klappet og klart. Instruktøren Christina de Laurent, Herning og alle skuespillerne glæder sig til at vise alle Emils eskapader i en helt forrygende version. Amatørteater med professionel ledelse, når det er bedst.

En sprællevende begivenhed som teater er ganske givet et stort hit efter mange timers stirren på diverse telefon-, I-pad- og PCskærme.

Af Coronahensyn blev man tilrådet kun at sælge 400 stk. billetter pr forestilling, selvom den udendørs teatersal kan rumme langt flere tilskuere. På grund af den store efterspørgsel har bestyrelsen nu besluttet at hæve antallet af udbudte billetter fra 400 til 450, så man inklusive de mange frivillige hjælpere fortsat kan holde sig inden for de tilladte 500 personer.

Det er dog vigtigt for bestyrelsen for Thorning Friluftsspil, at publikum fortsat kan føle sig tryg og nyde løjerne på scenen i fulde drag

lige nu

Cookie- og privatlivspolitik